mr. Mireille de Waij

 

 (bestuurs)lid van:

  • Genootschap van Estate Planners (GEP)
  • NOVEX
  • SCE
  • YEDW foundation
  • BNI

Mireille heeft 2 jaar als notarieel jurist gewerkt bij een notariskantoor in Tiel waarna zij 12 jaar gewerkt heeft als senior estate planner bij ABN AMRO Bank. In 2007 is zij een notariskantoor gestart (Dröge & De Waij Notariaat & Estateplanning)  en heeft zij 8 jaar als kandidaat notaris en mede-vennoot gewerkt. Mireille is gespecialiseerd in estate planning ("ik geef advies bij fiscaal vriendelijk overlijden") en de afwikkeling van (complexe) nalatenschappen. Zij is ook één van de weinig gecertificeerde executeurs in Nederland.

Naast MDW is zij eigenaar van een gesloten antiquariaat (Het Meesterboek), MDW websites (website voor het notariaat)  en is zij jaarlijks op de Deventer boekenmarkt te vinden met een kraam boeken (kraam 75). Haar vierde onderneming heeft zij samen met Ginette Beets en is genaamd MBF. Zij verkopen prachtige fietsframes van bamboo en compleet geassembleerde fietsen.

Mireille was getrouwd met Yvonne † en heeft twee kinderen (Juliette en Thibault). In haar vrije tijd is zij te vinden in haar Citroën DS uit haar eigen bouwjaar, in de tuin of ergens in de wereld. Reizen is naast lezen en fotografie ook één van haar passies.