Ons team

Kijk waar we werken
De receptie: Liza.
Kleine spreekkamer (rechts van haar)
Dakterras (voor haar)
Meer weten
Kijk waar we werken
Eerste deur links: Jolanda en Monique.
Tweede deur links: Mireille en Ginette.
Deur rechts: Café.
Meer weten
Kijk waar we werken
Eerste deur links: Spreekkamer (de grote).
Tweede deur links: Marry.
Eerste deur rechts: Evelien.
Deur rechtdoor: Kluis.
Meer weten
Previous slide
Next slide

Liza Swint

Gelijk na haar Secretaresse- en Europees Secretaresse opleiding van het toenmalige Instituut Schoevers kwam Liza terecht in de juridische wereld. Haar eerste baan was nl. op een advocatenkantoor. Vervolgens heeft ze gewerkt als (juridisch) secretaresse bij de gemeentelijke overheid, voor diverse kleine en grote (internationale) bedrijven en uiteindelijk in het notariaat waar ze nu haar draai helemaal heeft gevonden. Vooral de vele contacten met cliënten aan de balie en aan de telefoon vindt ze heel erg leuk.

In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig achter de naaimachine of haar snijplotter. Ook vindt ze het heerlijk om samen met haar partner er op uit te trekken op de fiets, lekker te gaan eten met familie of vrienden, of op vakantie te gaan, vooral naar Zuid-Frankrijk aan de Atlantische- of Middellandse Zeekust om heerlijk in het zonnetje en het zeebriesje te wandelen en fietsen met uitzicht over de zee.

LinkedIn

Spreekkamer (klein)

Dakterras

De onverwachte bonus van ons kantoor! Ons dakterras. Met uitzicht op het Gelredome, de Eusebius kerk en de uitlopers van de Veluwemassief. Als de zon schijnt beginnen we de dag met een kop koffie op het terras en verheugen wij ons op de lunch. Parasol omhoog, zonnebril op en genieten van het zonnetje.

Jolanda Fierkens

Jolanda is notarisklerk werkt sinds 2004 in het notariaat. Zij werkt sinds 1 januari 2023 voor MDW Notareas en Estateplanning. Ze ondersteunt Mireille en Ginette bij de afwikkeling van (complexe) nalatenschappen.
Voordat zij in dienst kwam heeft zij ruim 18 jaar bij het notariskantoor in Doesburg gewerkt. Daar hield zij zich vooral bezig met de onroerend goed praktijk.

In haar vrije tijd leest, fietst en wandelt ze graag.

Monique Oosterhof

Monique is notarisklerk en werkt sinds 1999 in het notariaat. Voordat zij in 2016 bij MDW Notareas en Estateplanning kwam werken heeft zij bij notariskantoren in Enschede, Hengelo en Raalte werkervaring opgedaan in de onroerend goed praktijk en in de familierecht praktijk.

LinkedIn

Mr Mireille de Waij

(Bestuurs)lid van:

  • Genootschap van Estate Planners (GEP)
  • NOVEX 
  • SCE
  • YEDW foundation

Mireille heeft twee jaar als notarieel jurist gewerkt bij een notariskantoor in Tiel waarna zij twaalf jaar gewerkt heeft als senior estate planner bij ABN AMRO Bank. In 2007 is zij een notariskantoor gestart en heeft zij acht jaar als kandidaat notaris en mede-vennoot gewerkt. 

Mireille is gespecialiseerd in de afwikkeling van (complexe) nalatenschappen. Zij is ook één van de weinig gecertificeerde executeurs in Nederland. Zij wordt ook vaak benoemd tot executeur-afwikkelingsbewindvoerder.

Naast MDW is zij eigenaar van een gesloten antiquariaat (Het Meesterboek) en is zij jaarlijks op de Deventer boekenmarkt te vinden met een kraam boeken (kraam 75). 

Mireille was getrouwd met Yvonne † en heeft drie kinderen (Juliette, Thibault en Rogiér). In haar vrije tijd is zij te vinden in haar Citroën DS uit haar eigen bouwjaar, in de tuin of ergens in de wereld. Reizen is, naast lezen en fotografie, ook één van haar grootste passies.

 LinkedIn

Drs Ginette Beets

(Bestuurs)lid van:

  • NOVEX
  • YEDW foundation

Ginette heeft na haar studie culturele antropologie een aantal jaren verschillende projecten op dit vakgebied gedaan. Sinds januari 2008 is zij werkzaam in het notariaat. Tot 1 april 2015 heeft zij gewerkt bij hetzelfde notariskantoor als Mireille waar zij samen een bloeiende nalatenschapspraktijk hebben opgebouwd. Zij is Mireille gevolgd naar haar nieuwe kantoor en sinds 1 april 2015 werkt zij bij MDW Notareas en Estateplanning. Zij heeft daar een dubbele functie te weten; die van officemanager en specialist op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen. 

Ginette is getrouwd met Marcel en zij hebben twee kinderen (Gwynned en Marinthe). In haar vrije tijd is zij graag bezig in haar (moes)tuin, leest veel en fietst en wandelt (met of zonder hond) zij graag. Daarnaast is reizen een van haar grote passies.


LinkedIn

MDW Café

In deze ruimte vergaderen wij, lunchen we gezamenlijk en soms gebruiken we deze ruimte ook als er een bespreking is met veel mensen.

Spreekkamer (groot)

Mr Marry Buijsrogge

MDW Notareas & Estateplanning onderhoudt een strategische alliantie met Advocatenkantoor Buijsrogge (www.advocaat-buijsrogge.nl ). Marry is gespecialiseerd in familierecht en erfrecht.

Zij is gevestigd in hetzelfde kantoorpand. Wanneer een procedure noodzakelijk is om de nalatenschap vlot te trekken of af te wikkelen, dan kan snel geschakeld worden tussen de beide kantoren. De kracht van onze samenwerking is de mix van oprechte betrokkenheid gecombineerd met uitstekende fiscale en juridische expertise en jarenlange ervaring van zowel Marry als Mireille.

LinkedIn

Kluis - Verboden Toegang

Evelien Dalmolen

Evelien heeft net haar opleiding Notarieel recht aan de Radboud Universiteit (bijna) afgerond en is als kandidaat-notaris bij ons aan de slag gegaan. Vanwege haar voorliefde voor het familie- en erfrecht heeft zij gekozen om haar carrière bij ons te starten. Evelien zal binnenkort dan ook starten met de beroepsopleiding notariaat. Na het voltooien hiervan mag zij de notaris vervangen. Evelien zal besprekingen voeren op kantoor en je adviseren. Daarnaast zal zij als executeur of vereffenaar optreden bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Tijdens haar studie heeft Evelien als student-assistent gewerkt en les gegeven. Zij heeft de ambitie om naast haar werk ook wetenschappelijk bezig te blijven.
Je kunt Evelien rond 6:00 uur ’s ochtends in de sportschool vinden, waar ze aan krachttraining doet. Daarnaast gaat ze graag de natuur in, bezoekt ze concerten en reist ze de wereld rond.

Wij hebben een vacature!
Van woensdagmiddag 12 juni 16.00u tot en met vrijdag 14 juni zijn wij gesloten.

Heb je vragen? Bel of mail ons dan.