Onroerend goed

Wat kunnen we voor je doen?

Van harte gefeliciteerd! Dan komt er best veel op je af.
In de koopovereenkomst kun je laten opnemen dat wij de eigendomsoverdracht voor je gaan verzorgen. Via de makelaar, tussenpersoon of jouw eigen toedoen, ontvangen wij de getekende koopovereenkomst met een kopie van een geldig legitimatiebewijs van alle betrokkenen en kunnen wij voor je aan de slag gaan. Goed om te weten dat de offerte die wij afgeven een all-in prijs is. Indien er onverhoopt extra kosten gemaakt moeten worden, zal dat duidelijk aangegeven worden.

Als je een huis gekocht hebt, zul je waarschijnlijk de koopsom (deels) met een hypotheek gaan betalen. Via de financiële tussenpersoon, de makelaar of op jouw aangeven, kunnen wij een hypotheek voor je opstellen. Wij verzorgen de communicatie met de geldverstrekker. Ook hier geldt, dat de offerte die wij afgeven, een all-in prijs is. Hooguit in uitzonderlijke gevallen zal het nodig zijn om aanvullende kosten in rekening te brengen. Dit zal duidelijk met je besproken worden.

Het kan ook zijn dan je een tweede hypotheek nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen. Ook dat kunnen wij verzorgen. Als je onze gegevens doorgeeft aan de geldverstrekker, dan regelen wij verder de hypotheekakte.

Heb je de mogelijkheid om het geld te lenen van ouders, grootouders of andere familieleden, dan kun je dat ook in een hypotheekakte laten vastleggen. De zogenaamde particuliere hypotheek regelen wij ook.

Wij hebben een vacature! Klik op de link om deze te bekijken.
https://www.vacaturebanknotariaat.nl/index.php/page/customers_ext/bb/1/command/detail/vid/6914704/temp/0
Op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.

Heb je vragen? Bel of mail ons dan.