Uw eigen digitale kluis

In de door MDW aangemaakte kluis kunt u inloggegevens van uw accounts opnemen, maar ook de pincodes van uw bankrekeningen en uw wensen omtrent uw uitvaart. Ook is het mogelijk om belangrijke documenten, zoals het afschrift van uw testament, veilig op te slaan. Een andere tip is om bijvoorbeeld een kopie van uw e-tickets of uw paspoort op te slaan in de kluis. Mochten deze ontvreemd worden, dan heeft u met een internetverbinding altijd toegang tot uw tickets.


U heeft zelf altijd toegang tot uw kluis. U kunt op ieder gewenst moment inloggegevens van nieuwe accounts toevoegen of wachtwoorden terugzoeken. Wanneer u wachtwoorden van uw accounts wijzigt, slaat u die gewijzigde wachtwoorden ook in Digizeker op. Op die manier gaan uw inloggegevens gegarandeerd nooit verloren, maar worden ze veilig bewaard en zijn ze altijd voor u bereikbaar. Dat is veel veiliger dan wanneer u die gegevens zelf in uw computer opslaat. Uw computer kan immers crashen en dan bent u die gegevens kwijt. Dat is bij Digizeker uitgesloten.

Digitale sleutel bij uw notaris

Wij bewaren voor u een tweede digitale sleutel van uw Digizeker account. Deze wordt aan uw testament gehecht. Hiermee kunnen wij uw accounts en belangrijke documenten vrijgeven aan uw erfgenamen als u bent overleden. Uw erfgenamen hebben daarmee toegang tot uw accounts en kunnen deze opheffen. Daarmee voorkomt u dat uw profielen en gegevens nog jarenlang op internet blijven staan.

Wat kunt u allemaal opslaan?

U bent zelf helemaal vrij om te bepalen wat u opslaat. De gegevens in de kluis zijn van u, niemand anders heeft toegang. Denk bijvoorbeeld aan uw Facebook-account, verzekeringspolissen, garantiebewijzen, kopie legitimatiebewijzen, uw uitvaartwensen, e-tickets van uw geboekte vakantie en natuurlijk uw notariële akte(n). Tijdens leven kunt u altijd bij deze gegevens. Ook degene die een notariële volmacht van u heeft, heeft toegang tot de kluis.

Meer informatie

De digitale kluis is een onderdeel van de dienstverlening van MDW, maar ook zonder dat u cliënt bent van MDW kunt u gebruik maken van de digitale kluis (nationale notariskluis).
Klik op onderstaande link om vrijblijvend meer informatie over de nationale notariskluis te ontvangen. Een van de medewerkers van MDW notareas neemt dan contact met u op.

Inloggen

Log in op uw eigen digitale kluis